Om oss

På disse sidene kommer det mer info om vår historie, hva vi tror på, og våre verdier. Inntil da, – er du nysgjerrig på nettopp dette, får du nesten komme å besøke oss. Det er jo uansett det vi gjør i praksis som er den store testen!

Men helt kort: Larvik Vineyard er en liten menighet, og feiret nettopp 15 år. Vi er uhøytidelige, uformelle og sosialt anlagt. Vi liker å ha gjester, du er hjertelig velkommen innom for å sjekke ut om dette kan bli ditt åndelig hjem og familie. Å ha det trivelig sammen er en verdi i seg selv, noe som viser hvem Gud er. Høytiden hos oss kommer ikke med dress og slips, men når vi ser hvem Gud er. Mange opplever det sterkt i lovsangen. Jesus var i kontakt med sin far i himmelen hele tiden, og samtidig så praktisk og jordnær. Alt dette er han fortsatt. Så vi vil helt enkelt å se hva Gud gjør, og hva han ønsker å gjøre. Derfor ber vi ofte for folk når de ønsker det, om alt mulig. Dessuten tror vi at Jesus er døren inn til et fantastisk liv, og at han er veien vi vil følge. Akkurat nå kjenner vi at vi skal se mer ut i Larvik, hva Gud vil vi skal få være med på der. Det er spennende.

Larvik Vineyard er en menighet med folk fra mange nasjoner og med svært ulik bakgrunn. Dette preger spesielt festene våre, der både mat og kulturelle innslag er en jordomseiling på et par timer. Vi har også gode venner der ute i verden, som vi samarbeider med. Blant annet gjør vi ting sammen med folk fra Vineyard-menigheter i Sør-Afrika, Etiopia, Burundi, Danmark, Litauen, Estland, England og Sverige for å nevne noen. Vi har også god kontakt med de andre menighetene i Larvik, og respekterer våre ulike uttrykk.

Les om Vineyard Norge og vår historie i denne lenken

Og mer om de nordiske Vineyard kirkene her: http://www.vineyardnordic.org/

Annet: Våre lokaler er i 2. etasje over COOP EXTRA i Frankendalsveien 97, på Hovland, nær Nordbyen. Odd Ivar og Aud-Mari Langegard er hovedledere for menigheten. Larvik Vineyard sin konto for gaver er 2480 03 56799. Vårt organisasjonsnummer er: 979 578 350

VIPPS: 132458.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *