Gudstjeneste

Bli kjent med oss!

Søndag 10. juni klokka 11. Gudstjeneste med «Skattkista» for barna.

Hver onsdag: Sommerprogram! Se “Hva skjer”

Møter sammen med andre kirker i Larvik i høst!

Høsten starter opp hos Misjonskirken 5. aug kl 18, neste hos oss søndag 12. kl 18.00.

Søndag 26. aug. kl 11 er første vanlige gudstjeneste hos oss etter sommeren.

Gudstjenester videre klokka 11.00 hver 14. dag (i  like uker) i Frankedalsveien 97 over Coop Prix på Hovland, Larvik. Det veksler mellom “Zammen” -gudstjeneste og vanlig gudstjeneste. De andre søndagene har vi noen ganger kveldssamlinger. Sjekk også “Hva skjer” fanen.

ZAMMEN er en gudstjeneste med lovsang og kort undervisning der både barn og voksne kan være mer delaktig. Vi har ofte stasjoner med mulighet for forbønn eller ettertane rundt et tema, tilpasset alle aldre. Enkelt måltid etterpå, god tid til å være sammen.

GUDSTJENESTENE våre er enkle og uformelle. Vi begynner med lovsang, så har vi pause med noe og spise på og mulighet for å prate, så kommer formidling (“preken”), eventuelt nadverd, og til slutt mulighet for personlig forbønn dersom noen ønsker det.

SKATTKISTA: I våre vanlige gudstjenester har vi eget opplegg for barn fra 3 – 10 år. Bibeltekster, livet med Gud, sanger og morsomme aktiviteter. Kontakt: Aud-Mari Langegard 97080072

FILMKVELD: Noen søndager ser vi bare en god film sammen. Kanskje bare for å nyte filmen, andre ganger for å snakke om den etterpå og reflektere over hva vi vil ta med oss. Kontakt: Odd Ivar: 41010578

Mer om dette og andre samlinger (for eksempel strikkekafeen og husgrupper) finner du i denne lenken: Klikk her for å se tid og sted for de neste møtepunktene:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *